recensies

Aan het einde van een behandeling krijgen cliënten een evaluatieformulier toegestuurd. Daarin staat de vraag of zij hun ervaring in de vorm van een recensie willen opschrijven. Als ik hiervoor toestemming krijg, publiceer ik deze op de website.

“Tijdens de gesprekken voelde ik me gezien, begrepen en gewaardeerd. En ik voelde me veilig om te vertellen en te laten zien.”

“De therapie duurde kort maar was zeer effectief. Je voelt je bij Jerome op je gemak, hij is rustig, vriendelijk en gebruikt humor om te relativeren. Heel prettig was ook dat hij een beroep doet op je eigen kracht en zelfstandigheid. Zijn visie op hulpverlening is verfrissend!”

“Wat ik fijn vond aan de therapie is vooral dat het heel anders was dan de eerdere therapieën die ik heb gehad, op een positieve manier. Het was snel en effectief, niet bijvoorbeeld bijna een hele sessie napraten over hoe het ‘huiswerk’ ging, wat vaak wel zo ging bij andere therapieën. Ik vond het ook fijn om soms wat persoonlijke dingen te horen. Dit heb ik ook nooit eerder gehad in andere therapieën. Ik heb concrete tips gekregen waar ik echt veel aan heb en ik ben dingen anders in gaan zien.”

“Ik heb mijn therapeut als heel begripvol, rustig maar ook iemand met humor ervaren, ik voel me niet snel ergens op mijn gemak, maar bij hem wel en hij heeft mij in elk geval op een voor mij fijne manier heel erg geholpen!!! waar ik heel blij mee ben!”

“Jerôme Tonnaer heeft mij handvatten aangereikt waardoor ik nu zelf in staat ben om positiever, nuchterder en met meer zelfvertrouwen om te gaan met negatieve ervaringen en gedachten. Door het aangereikte in de praktijk te brengen ben ik in staat om negativisme om te zetten in positief realisme. Door de cognitieve gedragstherapie is de balans tussen het doen en mijn gevoel daarbij veel meer in evenwicht.”

“Jerome is een vakman, maakt vlot een behandelplan dat ook inderdaad werkt, geeft goede informatie en tips waardoor ik weer snel zelfstandig mijn leven kan voortzetten.”

Fijne therapeut, hele rustige uitstraling. Die heel goed luistert naar de problemen waar je mee zit. Zou hem zeker aanbevelen.”

“Toen ik aan de behandeling begon, had ik weinig vertrouwen dat het ooit goed zou komen met mij. Ik was mentaal en lichamelijk een wrak geworden en had geen zin in het leven. De behandeling zelf vond ik op sommige momenten zeer confronterend. Toch heeft deze behandeling goede resultaten voor mij geleverd. Dankzij de gesprekken met Jerôme heb ik kunnen inzien dat ik zelf het regie over mijn eigen leven en lichaam heb en dat ik dit goed moet bewaken. Daar ben ik hem zeer dankbaar voor.”

 

“Jerôme is rustig, vriendelijk en betrouwbaar. Het heeft mij veel opgeleverd om bij hem in therapie te gaan.”

 

“Ik liep al jarenlang met een trauma. Hij heeft mij hierbij goed geholpen. Ik heb er nu totaal geen last meer van!”

 

“Directe confrontatie met het probleem in het intakegesprek.”

 

“Jerôme heeft een niet veroordelende houding en weet toch mij te confronteren. Hierdoor ben ik uit mijn cirkel gekomen.”

 

Waarom piekeren we?

We kennen het allemaal: piekeren. Je bewustzijn vernauwt zich op een bepaald onderwerp dat je constant maar blijft herkauwen. …

Een mindful antwoord op terrorisme

“De mens is niet de vijand. Onze vijand is haat, woede, onwetendheid en angst.” Onderstaande tekst is vertaald en herdrukt …

Er is niks mis met je: vastgelopen is niet kapot

Voor de zorgverzekering is het nodig dat ik labeltjes plak: iemand heeft dan bijvoorbeeld een depressieve stoornis, een angststoornis …